Pagina's

woensdag 5 oktober 2016

Advent Kalenders 2016

Hallo iedereen,

Zo als jullie wel weten ben ik helemaal obsessed met de kerst periode en op het moment zijn er al super veel Advent Kalenders bekend gemaakt. Ik wou jullie alle advent Kalenders op een rijtje geven die je kan bemachtigen in België en Nederland. Met links waar ze ofwel al te bestellen zijn of zullen te bestellen/kopen zijn wanneer deze uit komen.

Bomb Cosmetics
Deze is ideaal voor iedereen die van in bad gaan of douchen houdt en die van lush iets of wat te duur vindt of gewoon weg geen fan is van lush (die van lush zal ook in de lijst te vinden zijn).
Prijs: 20 euro
Te koop: Amazon.uk
Verzending: 6 euro
Lush 12 Days of Christmas
Ik ga deze aankopen dit jaar, deze advent kalender heeft maar 12 vakjes om te openen maar is zijn geld echt waard als je van baden houdt net als ik. Dit geeft je ook een perfect excuus om een tweede advent kalender aan te schaffen zo dat je toch elke dag een vakje kan openen.
Prijs: 60 euro
Te Koop: Lush.uk (nu ook in de lush winkels van België/Nederland)
Verzending: 9-11 euro
Yankee Candle 2016
Yankee Candle heeft elk jaar verschillende advent kalenders en dat is dit jaar niet anders. Deze bevat 23 tea lights en 1 Votive kaars. Deze kalender is ideaal voor dames of heren die van geur kaarsen houden en graag de kerst collectie van Yankee Candle wilt uitproberen.
Prijs: 40 euro
Verzending: 8,90 euro (Binenn Nederland Gratis), max 6,57 binnen België via beautyandbobs
Oh K! Oh K!
Deze is ideaal voor dames die van beauty houden maar geen te grote som aan een advent kalender willen uitgeven. Deze is niet enkel super cute maar zit vol met Korean Beauty trends. Zeker origineel en de ideale kalender voor Korean beauty fans.
Prijs: 21,60 euro
Te koop: trouva.com
Verzending: 10-11 euro
Beauty Advent Calendar
Dit is een budget vriendelijke beauty kalender. Deze is ideaal voor meiden die nog niet te lang met make-up bezig zijn of de beginners onder ons. Aangezien je een zeer goede mengeling van verschillende beauty producten in deze kalender terug vindt is deze ideaal om je stash mee uit te breiden.
Prijs: 23 euro
Te koop: prezzybox.com
Verzending: 9 euro
Mad Beauty 12 Days of Christmas
Ik kon enkel een foto met spoilers vinden maar indien jullie bij het zien van deze producten denken, I need it! Heb ik goed nieuws want ze verzenden naar europa en ook is deze Advent Kalender super budget vriendelijk. Deze is meer verzorging gericht dan makeup, gelukkig hebben ze besloten om er twee te maken deze en eentje vol met makeup producten. Ik vind deze super leuk door dat alle producten hun verpakking ook in Kerst thema zijn wat het super schattig maakt.
Prijs: 12,5 euro
Te Koop: madbeauty.com
Verzending: An approximate cost is added at checkout but actual charges will be notified once best shipping rates have been calculated when the goods are packed and you will be given the option of accepting them and paying any extras or cancelling the order for a full refund.
Mad Beauty Bright Lights
Deze is dus hun echte makeup kalender ik heb deze keer een foto gevonden zonder spoilers. Maar ik kan jullie vertellen dat deze boordevol makeup producten zit en dit voor een prijsje! Indien je toch graag wilt weten wat er inzit kan je dit op de site bekijken. Ik vind zelf het merk Mad beauty zeer leuk en over het algemeen ook super schattig dus als één van deze je aanspreekt zou ik niet twijfelen en bestellen.
Prijs: 23
Te Koop: madbeauty.com
Verzending: An approximate cost is added at checkout but actual charges will be notified once best shipping rates have been calculated when the goods are packed and you will be given the option of accepting them and paying any extras or cancelling the order for a full refund.
Essence 2016
Essence kwam vorig jaar met hun allereerste advent kalender deze zat vol met mini nagellakjes die super leuke kerstnamen hadden. Ook vond je nagelvijltjes en versiering dus eigenlijk alles voor de nagellak liefhebbers. Ik was vooral fan de verschillende top coats die er bij zaten. Maar dit jaar wordt deze enkel beter met Essence makeup must haves inside inclusief een oogschaduw palette. Voor ieders wat wils dus. Ook is dit een zeer budget vriendelijke advent kalander die zal te vinden zijn in de winkels bij ons en dus niet online moet bestellen.
Prijs: 25 euro
Te Koop: November 2016 in Kruitvat
Verzending: n.v.t.
Tanya Burr 12 Days of Christmas
Fan van de Tanya Burr producten of ze nog nooit geprobeerd maar ben je er wel benieuwd naar. Dan is dit misschien wel de perfecte advent kalender voor jou! Dit is ook een echte beauty advent kalander met verschillende Tanya Burr Cosmetics makeup producten in, waaronder Limited Editions die enkel te verkrijgen zijn in deze kalender of andere gift sets.
Prijs: 32 euro
Te Koop: feelunique.com
Verzending: 6-10 euro (+40 euro GRATIS)
Feel Unique 2016
Let op! Nog geen release datum!
Feel unique gaat dit jaar een eigen advent kalender uitbrengen met zowel makeup als beauty producten van gekende merken zoals Rimmel en Bourjois. Veel is er nog niet over geweten maar deze is zeker de moeite waard!
Prijs: 34
Zal te koop zijn op feelunique.com
Verzending: 6-10 euro (+40 euro GRATIS)
House of Fraser 2016
Nog een advent kalender boordevol make-up prodcten van House of Fraser. Deze bevat genoeg make-up om festive looks mee te creëren. Super veel variatie in de producten die je krijgt. Voor meer info kan je de inhoud op de site zien en nalezen.
Prijs: 28,50
Verzending: 7 euro
BareMinerals Countdown to Gorgeous
Ideaal voor de makeup addicts onder ons zeker als je fan bent van BareMinerals. Deze is iets minder budget proof maar voor de producten die je krijgt wel een goede deal! Deze is zeker een must have voor de BareMineral fans onder ons. Elke dag een nieuw product van BareMinerals en dit voor maar lieft 24 dagen lang, beter kan toch niet?
Prijs: 85 euro
Te Koop: boots.com
Verzending: 11,5
Sanctuary the Let Go Days of Christmas
Hou je van verzorging of pamper avonden dan is deze advent kalender zeker iets voor jou! Veel mooie producten voor een nog mooiere prijs. Deze is zeker een must have voor de verzorgings queens onder ons. Misschien ook een kalender om te overwegen als je die van de Bodyshop net iets te prijzig vindt (deze kom je ook nog tegen in de lijst) of gewoon weg geen Bodyshop fan bent.
Prijs: 28,5
Te Koop: boots.com
Verzending: 11,5
Jack Wills
Deze toont zeer mooi voor het oog en is zeker nog herbruikbaar als alle schuifjes leeg zijn. In deze advent kalender krijg je ook weer zeer diverse producten. Eigenlijk alle producten een vrouw nodig heeft of graag gebruikt zal je hier zeker in vinden. Ben je benieuwd wat er juist allemaal in zit dit vindt je op de site terug.
Prijs: 40 euro
Te Koop: boots.com
Verzending: 11,5
NO.7 & The City
De advent Kalender van NO.7 zit vol met makeup als skincare producten van het merk. Vooral de must haves zal je hierin terug vinden. Vorig jaar was dit een advent kalender ik graag wou maar al uitverkocht was. Hopelijk is het dit jaar nog beter en ben ik er oprijd bij. Deze zou een waarden van 150 pond hebben, voor meer info hou boots.com in het oog!
Prijs: 45
Te koop: boots.com
Verzending: 11,5
NYX
Ben je een fan van NYX lip en oog producten dan zal deze advent kalender zeker aan jou wensen voldoen. Deze zal te koop zijn later deze maand op boots.com. Of dat deze op Douglas te koop zal zijn of in de Belgische NYX stores is nog niet geweten maar indien er meer nieuws ik zal ik jullie er over updaten! 
Prijs: 68 euro
Te koop: boots.com, in nyx stores?
Verzending: 11,50

Clarins 2016
Deze is ideaal voor de Clarins en verzorging fans onder ons. Dit is een advent kalender vol met verzorgingsproducten. Deze is zeker meer aan de prijzige kant en zal enkel de Clarins fans aanspreken al krijg je wel waar voor je geld!
Prijs: 106 euro, NU 90 bij douglas
Te koop: douglas.nl & Boots.com
Verzending: 0-11,5 euro

Luxury Beauty Your Beauty Fairytale Come True Advent Calendar
Dit is voor mij persoonlijk de mooiste advent kalender of them all. Dit komt misschien wel een beetje door dat ik van roze en fairytales hou en deze stijl van boeken. Deze afbeelding doet de advent kalender niet echt justice dus ik raad jullie allemaal om de foto's te bekijken op Boots.com en daar vindt je ook de inhoud van deze advent kalender. Deze advent kalender is zeker voor iedereen die van luxury beauty producten houdt maar geen +150 euro voor een advent kalender wilt betalen. Deze advent kalender zit boordevol met merken die bij ons allen bekend in de oren zullen klinken en de prijs voor wat je krijgt is het dubbel en dik waard!
Prijs: 95 euro
Te Koop: Boots.com
Verzending: 11,5

Estee Lauder Holiday Countdown Advent Calendar
Ben jij een die hard Estee Lauder fan of you je gewoon van je luxe make-up en verzorging. Dan heeft Estee Lauder waarschijnlijk wel jou droom advent kalender uitgebracht. De verpakking vind ik persoonlijk geweldig de kleuren combinatie met oude cijfers tonen zo luxe en tijdloos. Deze advent kalender heeft wel nog al een heftig prijskaartje dus voor mij zal het bij dromen blijven.
Prijs: +- 230
Te Koop: Boots.com
Verzending: 11,50

MAD Beauty ASOS Exclusive 12 Days of Christmas
Ook asos komt dit jaar met twee advent kalenders uit. Deze is de budget vriendelijke advent kalender die meer gericht is naar de jeugd. Met leuke en schattige makeup en verzorgingsproducten. De exacte inhoud vindt je terug op de site indien je deze graag wilt weten. Zoek je naar een betaalbare en schattige advent kalender waarvan je de producten zeker gaat gebruiken is dit misschien wel de kalender die je zoekt!
Prijs: 15 euro
Te Koop: asos.com
Verzending: 3 euro (+25 euro GRATIS)
ASOS Beauty
Dit kan volgens mij wel eens de ideale advent kalender zijn. Omdat je hier echt van alles wat in krijgt zo wel makeup, verzorging, haar als accessoires. Ook zit deze advent kalender boordevol met onze favoriete merken. Door dat deze advent Kalender zo veel verschillende merken bevat is dit ideaal om eens wat nieuwe merken te ontdekken en uit te proberen. Heb je moeite met kiezen voor welke beauty advent kalender je wilt gaan, heb je met deze van alles wat.
Prijs: 67 euro
Te Koop: asos.com
Verzending: GRATIS (+25 euro)
LookFantastic 2016
Voor iedereen die blogs leest of beauty gerelateerde youtube kanalen volgen zullen zeker en vast wel van deze advent kalender gehoord hebben vorig jaar. Dit was zo wat iedereens favoriet in 2015. Deze zou maar liefst een waarde hebben van 300 Pond (vorig jaar 280). Het moto was om het dit jaar nog grootser en beter te doen. Deze is echt secret ik denk niet het mogelijk is om er achter te komen wat hier juist allemaal inzit. Maar ik kan je wel aanraden om de inhoud van deze beauty advent kalender te bekijken van vorig jaar. If you like what you see you'll love this years edition. Deze kalender bevat sowieso zeer populaire en kwalitatief goede merken en is een must have!
Prijs: 90 euro
Pre-Order: lookfantastic.com
Verzending: FREE (+75 POND)
Sephora 2016
Deze bevat allerlei Sephora own brand beauty productjes. Ideaal als je fan bent van Sephora of als je nog nooit iets van hun producten hebt uitgeprobeerd. 
Prijs: 39,95 dollar
Te koop: Sephora.fr
Verzending: 10 euro
W7 Cosmetics 2016
Let op! Nog geen release datum!
Ben jij fan van W7 of wil je graag een advent kalender vol met beauty producten en dan vooral makeup die je niet al te veel geld gaat kosten. Dan is deze een super leuke kalender voor jou. 
Prijs: +- 30 euro
Zal te koop zijn bij beautyandbobs.com
Verzending: 4-7,50 euro
The Ritual of Advent
Fan van Rituals dan is deze een must have voor jouw. Ik ben zelf nog niet zo gekend met het merk als ik heel eerlijk mag zijn. Maar veel vriendinnen van mij zijn er weg van. Dit is een advent kalender voor jong en oud. Zowel een jongvolwassenen als een bejaarde kan plezier beleven aan deze Rituals producten het is echt voor iedereen. Deze zou maar liefst een waarde van 100 euro hebben en kost je de helft. Deze is zeker een aanrader ook al ben je net als ik niet bekend met Rituals is dit de ideale gelegenheid om kennis te maken met het merk.
Prijs: 50 euro
Te Koop: rituals.com
Verzending: FREE
24 Happy Days the Body Shop
Let op! Nog geen release datum!
Voor ieder wat wils en daarom brengt the Body Shop maar liefst drie advent Kalenders uit! Deze is de goedkoopste van de drie en heeft een waarde van 120 euro. Deze advent kalender heeft verzorging producten voor het lichaam en gezicht, makeup en accessoires. Ik had zelf deze versie van vorig jaar en ik kan je zeggen het is echt de moeite!
Prijs: +- 70 euro
Zal te koop zijn bij The Body Shops in de winkels zelf
Verzending: n.v.t.

24 Happy Days Deluxe the Body Shop
Let op! Nog geen release datum!
Deze heeft een waarde van 145 euro en is super cute in pink. Bevat net zoals de goedkopere variant van verzorgings producten tot accessoires. In deze zal je meerdere grote producten vinden en ook net iets duurdere zo dat deze toch weer net dat tikkeltje extra heeft ten opzichte van de goedkoopste variant. Deze is echt en ideale kalender voor de echte Body Shop fans!
Prijs: +- 90 euro
Zal te koop zijn bij The Body Shops in de winkels zelf
Verzending: n.v.t.
24 Happy Days Ultimate
Met een waarde van 212 overtreft deze zijn twee voorgangers. Om deze aan te schaffen moet je ofwel een die hard Body Shop fan zijn of fan zijn van hun meer luxueuze producten. Want die vindt je namelijk terug in deze advent kalender en niet in de goedkoopste variant. Ook deze varieert van verzorging tot makeup tot accesoires. Wil je jezelf verwennen met Body Shop producten is dit zeker de advent kalender jij zoekt!
Prijs: +-115
Zal te koop zijn bij The Body Shops in de winkels zelf
Verzending: n.v.t.
L'Occitane 2016
Dit is weer een super leuke en toffe advent kalender voor de meiden die van verzorging en pampering houden. Dit merk is zeer gekend en staat voor kwaliteit. Het is niet het meest budget proof merk en vandaar is het nu de ideale moment indien je dit merk al lang eens wilt uitproberen. Want voor een betaalbare prijs kan je verschillende producten van hen ontkennen. Dit is ook een must have voor de hand creme fans onder ons.  
Prijs: 45 euro
Te Koop loccitane.com
Verzending: 4,90 (+65 euro GRATIS)
Benefit Girl O'clock Rock
Makeup addict dan is deze wellicht iets voor jou. Benefit is een zeer gekend merk in de makeup industrie. Dit is zeker geen goedkoop merk en vandaar is dit de kans om wat van hun producten uit te proberen. Vooral de cult Benefit producten vindt je terug in deze kalender wat het misschien overbodig maakt voor de meiden die al super veel van Benefit hebben maar net super voor diegenen onder ons die nog niet veel ervaring hebben met Benefit. Indien je deze kalender vorig jaar had is deze niet perse een must have maar indien je naar een goede makeup advent kalender prijs/kwaliteit opzoek bent denk ik dat deze een zeer goede en betaalbare optie is. Deze heeft inderdaad maar 12 vakjes maar dit maakt deze advent kalender betaalbaar.
Prijs: 49 euro
Te koop bij Inno, Douglas & Sephora.fr
Verzending: 0-10 euro.

Clinique 2016
Ben je een fan van verzorging dan is deze misschien wel iets voor jou. Clinique staat gekend voor zijn goede kwaliteit van producten voor en niet al te dure prijs ivm Estee Lauder. Ik zelf ben fan van Clinique en raad deze ten zeerste aan als je veel bezig bent met verzorging.
Prijs: 84,95
Te koop: Sephora.fr
Verzending: 10 euro

24 Magic Moments
Deze advent kalender bevat verschillende merken en is exclusief bij Douglas. Deze advent kalender is ideaal voor de beauty & skincare addicts onder ons die niet te veel willen uitgeven aan een advent kalender maar toch graag producten van diverse merken wil proberen.
Prijs: 29,95
Te Koop: Douglas.nl
Verzending: FREE
Maybelline New York 2016
Ik zelf vind in het algemeen Maybelline een heel fijn merk, ze hebben hun misses maar dat heeft bijna elk merk. Deze ben ik nog nergens anders tegengekomen enkel in Duitsland maar blijkbaar verzenden ze gewoon naar België. Deze advent kalender van maybelline bevat vooral zeer veel makeup producten waaronder veel van hun best sellers. Wil je weten wat er allemaal precies inzit dit vindt je als je op de link klikt.
Prijs: 40 euro
Te koop: amazon.de
Verzending: unknown

Action Sieraden Advent kalender
En afsluiten doen we met de meest budget vriendelijke advent kalender. Ben jij all about the budget maar wil je toch graag elke dag een deurtje kunnen open om zo af te tellen naar Kerstmis dan is dit de advent kalender voor jou!
Prijs: 3 euro
Te Koop: Action België/Nederland
Verzending: n.v.t.

Nog niets gevonden dat jouw echt aanspreekt? No worries er zullen nog velen merken komen met hun advent kalenders in de loop van volgende maand. Indien er genoeg nieuwe advent kalenders worden aangekondigd zal ik een nieuwe post maken. Indien ik advent kalenders tegen kom die nu nog niet verzendbaar of verkrijgbaar zijn naar en in België en daarom niet in de post staan maar toch op één of andere site opduiken die naar België verstuurd zal dit zeker ook gecommuniceerd worden in een volgende blog post. Dus indien je niets wilt missen van mijn kerst gerelateerde blog posts raad ik jullie aan om mijn blog te volgen voor de opkomende maanden.

Mijn wishlist (ik zal nog moeten elimineren voor het kopen):
- Lush 12 Days of Christmas
- Bomb Cosmetics
-LookFantastic
- Benefit Girl O'clock Rock
- Mad Beauty 12 Days of Christmas
- Sephora 2016
- ASOS Beauty
-Essence

Welke wil jij graag in je bezit hebben of ga je één van deze kopen? let me know!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten